ANUL 2011 CU CELE MAI MULTE REALIZARI

Anul 2011 a fost poate cel mai bun an pentru mine cu multe realizari frumoase si cu noi prieteni de mare valoare.

Dupa operatia de la Chisinau am inceput acasa recuperarea cu Alina Miron kinetoterapeut la spitalul Sfantul Gheorghe din Botosani. Am lucrat 12 sedinte in care am muncit cate doua ore pe zi cu tot felul de exercitii cunoscute de mine. A fost putina munca, dar a meritat, caci numai asa pot spera la o usoara recuperare.

Pe 8 Martie am avut cel mai important eveniment din viata mea, caci la Sala Treatrului din Dorohoi, in cadrul spectacolului UN ZIMBET SI UN GAND FRUMOS PENTRU MAMA organizat de Seminarul ortodox Sfantul Ioan Iacob, am lansat cartea de poezii VIATA ROMANILOR SI CREDINTA LOR. A fost o mare sarbatoare pentru mine, caci pentru prima oara m-am prezentat in fata publicului cu ceia ce am creat dupa mica mea cultura. Acest eveniment este realizarea unui vis pe care l-am asteptat de mult si care cu ajutorul Lui Dumnezeu l-am implinit.

In urma lansari de pe 8 Martie am fost invitat pe 24 Mai de d-nul Profesor doctor in filozofie Ciprian Voloc sa particip la Cenaclul Editor pe care l-a infiintat. A fost unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata mea, cand, cartea mea de poezii a fost analizata si apreciata de cei mai mari oameni de cultura ai Dorohoiului. Cu acest prilej, am fost invitat sa fiu co-autor cu cateva poezii la cartea Antologia Dorohoiului. Bucuria este enorma, ca am putut fi co-autor la aceasta carte alaturi de oameni de valoare din orasul Dorohoi.

O mare reusita in acest an e aceia ca sunt elev. In luna Iunie am dat cateva teste pentru clasa intai si din toamna fac clasele a doua a treia si a patra in anul scolar 2011 2012. Cu ajutorul Lui Dumnezeu sper sa pot invata cat mai bine sa pot avea un job pe calculator.

Tot cu scoala am fost in prima tabara la Calimanesti pe Valea Oltului in judetul Valcea. Am petrecut 5 zile minunate intr-o zona superba din tara noastra. Am vizitat Manastirea Cozia si Schitul Ostov, doua locuri pline de spiritualitate si de istorie. Am legat prietenii frumoase si a fost ceva de vis.

In luna Septembrie am fost la Centrul de Recuperare din Statiunea Felix unde am stat doua saptamani. Chiar din tren am cunnoscut trei tineri din Dorohoi draguti cu care m-am imprietenit si in Ajun de Craciun am avut placuta surpriza de a ma colinda. La Centrul am facut recuperare si inot fiind apa termala ceia ce este bun pentru mine, dar nu prea am avut prilejul sa fac inot. Si aici am legat prietenii frumoase cu care tin legatura prin telefon sau prin internet.

Din Octombrie particip la niste cursuri scolare lunare la Cubul Scolar Sportiv din Botosani unde am intalnit o minunata echipa. Acolo facem activitati scolare, kinetoterapie si cine are nevoie face si logopedie. Intr-un cuvant este ceva bine pus la punct si folisitor pentru noi.

Asa cum ati vazut din articol am avut un an foarte bun cu multe realizari pentru care ii multumesc Lui Dumnezeu si celor ce m-au ajutat sa realizez acestea. Anul 2012 nu-mi doresc sa fie mai bun ci la fel ca si 2011.

5 Responses to ANUL 2011 CU CELE MAI MULTE REALIZARI

  1. Felicitări Marius pentru „lupta” ta, ești un învingător !

  2. Marius Girada spune:

    Multumesc Marius si tu ai avut o contributie la succesul meu pentru care iti sunt recunoscator.

  3. Daniel spune:

    Te salut cu stima, Marius
    Sunt fascinant de realizarile tale si sunt coplesit de forta cu care lupti chiar daca posibilitatie tale, fizice, sunt limitate.
    Te felicit si iti doresc ca telurile tale sa fie atinse asa cum iti doresti.
    Dumnezeu sa iti ajute!

  4. MIRON ALINA spune:

    Felicitari Marius pentru tot ce ai realizat tu anul ce a trecut!!!
    Te cunosc si sunt sigura ca si anul acesta va fi unul plin pentru tine…Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca vointa ai destula!!!!

  5. Jabbertyp3 spune:

    Snappoin3…

    Fantastic blog post, saw on…

Lasă un comentariu

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice