FOCUL A LUAT TOT

Foto 01

Un apel la ajutor umanitar, un strigăt de disperare, a fost primit din partea unor unor oameni care au ajutat cum au putut o familie din Cordăreni, aflată la necaz şi suferinţă.

Foto 02

“Este vorba de familia Aseminei, cărora, un incendiu provocat de la o doză din perete, în luna decembrie 2013, mai precis, în a doua zi de Crăciun, în urma căruia, agoniseala de o viaţă şi casa în care locuiau a fost transformată în scrum.

Foto 03

Incendiul a fost depistat în jurul orelor 16.00, iar în jurul orelor 18.00 a rămas ce se mai vede în imaginile alăturate.

Foto 04

Vâlvătaia s-a extins cu repeziciune şi în scurt timp a cuprins toata casa, în ciuda eforturilor vecinilor de a stinge focul.

Foto 05

Astfel, au rămas fără locuinţă, 7 persoane (părinţii plus 5 copii), cu ce aveau pe ei, unii chiar cu capul descoperit şi fără încălţăminte.

Foto 06

Flăcările mistuind: Cărţile de identitate, Certificatele de naştere, Certificatul de căsătorie, Diplome de studii, etc. Tatăl copiilor se numeşte Aseminei Valerian, prietenii şi consătenii, spunându-i Valerică (comuna Cordăreni, jud. Botoşani, Cod 717070), pentru cei care doresc să îl contacteze, acesta răspunde la telefon 0767.099.040.

Foto 07

Au pus cetăţenii din sat, bani, fiecare cât au putut, primarul, consilierii şi alţi oameni de bine, iar cu suma adunată s-a cumpărat o casă veche, dar, totuşi, să ne gândim că este iarnă, iar pentru 7 persoane trebuie mâncare, haine, ghiozdane, rechizite, încălţăminte (ar trebui văzuţi acei copii care merg iarna la scoală modest îmbrăcaţi iar alţii aruncă hainele la buncăr pe motiv că nu mai sunt la modă).

Foto 08

Acesta ar putea fi un apel de la inimă la inimă. Ca să fiţi convinşi că se spune adevărul, puteţi suna la Primăria Cordăreni – 0231/624120 sau la Poliţia Cordăreni – 0231/624130.”

Foto 09

Redacţia Dorohoi News impreumna cu mine, face un apel de suflet către toţi cititorii noşti din ţara, dar şi din străinătate, dacă pot să ajute, fiecare cu ce poate, această familie, greu încercată în urma incendiului.

Foto 10

Articol preluat de AICI

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: