SIGURANȚA MAI PRESUS DE ORICE

Una dintre cele mai grele și riscante meserii este cea de șofer, știind bine această problemă, pentru că fratele meu are o firmă de transport persoane și mărfuri unde lucrurile nu stau mai bine,  pentru că este în joc viața salariaților cât și a oamenilor simpli participanți la traficul rutier. Pe lângă starea tehnică a mașinilor un lucru foarte important sunt anvelopele ce uneori fac diferența dintre viață și moarte.

132

Așa mi-a povstit fratele meu că la o ședință cu inginerii și șoferii firmei a hotărât că trebuie să ia anvelope de calitate și cel mai bun mod de găsire acestora este mediu online, așa după sedință a venit la la și împreună am intrat pe internet și am găsit firma ACVILA ROMÂNIA care are produse de calitate superioară. A doua zi fratele meu a discutat cu băieții la birou au hotărât să achiziționeze anelope ACVILA pentru tot parcul auto. A contactat reprezetanți ACVILA și a comandat 800 de anvelope la cele 100 de mașini ale firmei pentru vară și iarnă care au sosit în câteva zile împreună cu tehniceni specializați în montarea acestora. După ce le-au descărcat și le-au oferit o limonadă proaspătă s-au apucat de dat jos anvelopele vechi și de montat pe cele noi de iarnă într-un timp record cu niște scule moderne ce i-au lăsat pe toți mască. După terminarea lucrărilor au încheiat un contract de servis ca în luna Aprilie și Noiembrie să vină ca să schimbe anvelopele pentru următorul sezon precum și în caz de nevoie.

98

După un timp fratele meu mi-a povestit că dialogând cu șoferii a constat că anvelopele ACVILA oferă o siguranță în trafic și chiar mai puține pene ceea ce înseamnă un împortant câștig de timp și de bani.

La o întâlnire națională cu investitori în transport, majoritatea oamenilor de afaceri se plângeau de calitatea proastă a anvelopelor care le mănâncă sume mari de bani, atunci fratele meu le-a povestit de firma ACVILA ROMÂNIA de la care a achiziționat anvelope pentru vară și iarnă de calitate superioară și la niște prețuri rezonabile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: