AM RĂMAS ÎN PANĂ

După ce taxa auto a fost mai accesibilă și pentru clasa de jos, mi-am luat și eu o mașină din Germania la mâna a doua. După un an când am mai adunat un ban, am hotărât să plecăm la mare. Într-o dimineață ne trezim pe la ora 5 pentru ca la 6 să ne pornim fiind încă răcoare. După vreo două ore de mers, mașina se oprește brusc și nu mai vrea să pornească cu nici un chip. Atunci îi spun băiatului meu să vadă pe înternet o firmă de tractări auto cu care să ne putem întoarce acasă, și găsește  ALOTRACTARI ce are reprezentanță la Bacău pe care i-am și contactat. Cât timp ne întrebam noi ce are mașina, cei de la firma de tractări au și apărut, am suit mașina pe platformă și am pornit spre casă. După ce am ajuns acasă obosit și supărat, am rămas surprins cât de puțin mi-a cerut, față de ce știam de la prieteni care au pățit la fel ca și mine, dar au lucrat cu alte firmă de tractări auto.

timthumb

După ce repar mașina, soția și copiii mă bat la cap să mergem totuși la mare unde am și plecat în câteva zile. Pe drum, la o trecere de nivel cu calea ferată, îl văd pe cel din fața mea că după ce a trecut trenul nu mai pleacă de pe loc, atunci mă dau jos să văd ce a pățit omul. Când îl întreb ce a pățit, acesta îmi spune că, pur și simplul nu mai pornește. Atunci împreună cu ceilalți șoferi care erau în spate, îl ajutăm să treacă calea ferată ca să dăm drumul la circulație. Pe urmă i-am povestit despre cei de la ALOTRACTĂRI care fac servicii de calitate, atunci domnul m-a rugat să-i chem care au apărut în câteva minute de la Focșani, pentru că noi eram lângă Focșani. Între timp am schimbat numerele de telefon cu șoferul rămas în pană, care după ce a ajuns acasă, m-a sunat să-mi mulțumească că i-am dat o firmă de tractări serioasă.

index

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: