AM FOST ÎN PELERINAJ

Încă din primele serii când mergeam în stațiunea Moneasa, părinții mei s-au împrietenit cu doamna Haidu Monica de lângă Beiuș ce au un băiat de o vârstă cu mine tot cu probleme de sănătate.

054

Când am fost la Felix în 2013 mi-a cerut două cărți să le ofere doamnei Bog Aura cu promisiunea când o să mai merg la Felix, doamna Aura v-a organiza un pelerinaj la Mănăstirea Prislop unde este înmormântat Părintele Arsenie Boca.

052

Și iată că Vineri 24 Aprilie, cu permisiunea doamnei Doctor Cheregi, am plecat cu microbuzul la doamna Monica, urmând ca a doua zi să pornim în pelerinaj. Cum stăteam noi de vorbă, doamna Monica îmi spune să merg să mă culc, că la ora 5, 30 vom pleca și vom ajunge înapoi abia noaptea la ora 24. Când am auzit, parcă m-a trăsnit în cap gândind cum o să rezist 18 ore în șezut.

050

A doua zi la ora 5, 30 am pornit în pelerinaj. Primul popas l-am făcut la Mănăstirea Crișan, o mănăstire ctitorită în secolul al XVI-lea de către locuitorii din zonă cu ajutorul lui Mihai Viteazul.

037

Aici am participat la Sfânta Liturghie și la parastasul pentru cei adormiți, după care am servit masa și am plecat către Mănăstirea Prislop.

046

Când am ajuns la Mănăstirea Prislop, am găsit un furnicar de lume, încât am izbucnit în plâns. După ce am coborât din microbuz, am pornit spre mormântul Părintelui Arsenie Boca ce este pe un deal, dar jandarmii ne-au făcut semn să mergem pe unde se coboară pentru că este mai liber. În timp ce urcam, un domn a ieșit din rând și ne-a ajutat să urcăm. După ce ne-am închinat am coborât cu mare grijă pentru că valea este mare.

053

După ce am coborât, am așteptat vreo trei ore până ce s-a întors grupul, și în timpul ăsta e-am închinat în mănăstire și am luat apă de la izvorul Părintelui, care după multele sale rugăciuni a izvorât acesta, pentru că în zonă nu a fost apă.

058

Am ajuns la doamna Monica pe la ora 23, 45 nesimțind oboseală, semn că Părintele Arsenie Boca m-a întărit să nu am probleme.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: