AM GĂSIT LEACUL

Având o comunicare foarte bună cu soția mea, într-o zi când vin de la servici văd că nu mai mă întâmpină cu un sărut așa cum făcea zilnic. După ce mă dezbrac, merg în cameră să văd ce s-a întâmplat, și când deschid ușa o văd pe soție ghemuită de durere pe pat. După ce aflu ce a pățit, am chemat salvarea și am plecat la spital, unde după toate investigațiile s-a descoperit că are un chist pe un ovar și am primit un tratament, dar fără rezultat. Într-o seară intrând pe internet și căutând un produs naturist pentru chist ovarian, am găsit site-ul ORMUS.RO ce au produse chiar pentru chist ovarian de unde am ales chiar atunci unul pe care l-am primit în câteva zile. După o scurtă perioadă de tratament soția a început să se simtă mai bine, și după o lună când am mers la control medicul a rămas uimit cât de mult s-a redus chistul, atunci i-am povestit despre produsele naturale de la ORMUS.RO, și medicul a recunoscut că adevăratul leac se găsește în natură.

bundle-3-produse-ormus-pure-large

Într-o Duminică vrem să ieșim la pădure cu familia Albu cu care nu ne-am văzut de un timp îndelungat. Când îi sun să le spun ideea cu pădurea, îmi spune că doamnei Albu îi s-a găsit un chist ovarian și că are dureri mari, și atunci plecăm la familia Albu să-i ducem puțin din produsul ORMUS. Cât am stat noi, doamna Albu s-a luminat la fată că îi s-a redus durerile cele groaznice, și intrând pe site-ul ORMUS și-a comandat acest tratament. După o lună am făcut ieșirea la pădure unde ne-am simțit minunat fără să avem vreo una dureri. În ziua de astăzi se dorește să se uite că în mediul natural sunt adevăratele leacuri pentru că dacă ar fi așa, medicina alopata s-ar prăbuși.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: