AM PRINS HOȚUL

De câteva luni, în parcarea de lângă blocul unde locuiesc, în fiecare seară câte o mașină este spartă și dimineața poliția apare să cerceteze, dar fără să găsească vreo amprentă, pentru că se lucrează cu mănuși. Într-o seară, ne adunăm în fața blocului toți șoferii de pe scară să analizăm problema cu mașinuțele noastre. După cum se știe părerile sunt diverse. Unul spune să facem cu rândul de veghe noaptea, altul să montăm alarmă pe mașini și tot așa. Atunci eu am propus să luăm o cameră de supraveghere, idee ce toată lumea a acceptat-o. Venind în casă, am intrat pe internet unde am găsit camere de supraveghere cu DVR la un preț acceptabil, și după ce m-am consultat cu vecinii am comandat o cameră de supraveghere cu DVR. A doua zi dimineață, după ce am montat camera de supraveghere, când m-am uitat pe DVR am văzut că un om al străzii ce zilnic îi dădeam de mâncare, era cel ce jefuia mașinile noastre. Când i-am arătat înregistrările a recunoscut că el a spart mașinile și m-a rugat să nu anunț poliția că nu va mai sparge nici o mașină.

ABT-3007A2-500xauto_0

După un an de muncă am hotărât cu familia să plecăm la mare și să stăm la un bun prieten din studenție. Când ajung la Constanța, prietenul meu mă aștepta în fața blocului și după ce ne salutăm, îmi spune să pornesc alarma la mașină pentru că-i străină și una două o sparge. În timp ce stăteam la masă, i-am povestit că și noi la bloc ne-am confruntat cu aceeași problemă legată de mașini și că am montat o cameră de supraveghere de la COMENZI.RO cu DVR.

dvr42-500xauto_0

După ce am terminat de mâncat, am intrat pe site-ul COMENZI.RO și i-am comandat o cameră de supraveghere ce a primit-o cât timp am stat eu. După ce am montat camera, în câteva zile am văzut pe DVR cine e hoțul, am sunat direct la poliție și l-a prins imediat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: