AM SCĂPAT DE MUNCĂ

Dacă dorești să ai un loc de muncă bine plătit, trebuie să renunț la unele activități casnice. Așa se întâmplă și cu soția mea, că din cauza serviciului, toamna nu mai are timp să facă conserve. Într-o seară împreună cu soția, am găsit pe internet un site de murături cu livrare acasă oriunde în țară și am văzut că are suc de roșii mereu proaspăt făcut din roșii proaspete crescute natural fără aditivi și conservanți, ceea ce este foarte bun pentru sănătate. După ce am studiat oferta, mi-am făcut cont și am comandat un coș bogat de produse ce l-am primit în câteva zile. Când pachetul l-am desfăcut, am găsit fiecare produs frumos ambalat și cu un miros frumos.

11154592_10152748917057466_8009664276641613609_o_1

După o lună de zile am comandat tot felul de murături văzând că au castraveți murați în oțet sau saramură, i-am preferat pe cei în oțet. Când i-am gustat, mi s-au părut cei mai buni castraveți în oțet până acum. Când a făcut soția sărmâłuțe punând roșii în bulion de la același site, i-a dat un gust foarte bun.

După câteva zile de la primirea al doi-lea pachet, vine sora soției pe la noi și văzând în frigider produsele de la Coșuldelegume.ro, o întreabă de unde le are, iar soția îi povestește despre acest site, unde toate produsele au valoare nutrițională mare. Atunci cumnata dorește zacuscă de vinete tradițională de la Coșudelegume.ro și găsește comandând câteva borcane atât pentru cumnată cât și pentru noi. Când am primit pachetul și am gustat zacusca mi-a plăcut foarte mult, încât în două zile am terminat-o și am mai făcut comandă de un pachet cu zacuscă.

În ziua de astăzi, mâncarea tradițională și mai ales cea ecologică sunt la mare căutare și cei de la Coșul de legume au văzut că, piața cere așa ceva și au produse de calitate superioară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: