LUMEA ÎMI ARATĂ CĂ SE POATE

Nu prea îmi place să postez pe blog viața și stările personale, dar aseară butonând telecomanda am ajuns pe postul tv TLC un documentar cu familia lu Nick Vojicic, americanul născut fără mâini și picioare.

S-a descoperit în ziua de astăzi, că gândirea rațională învățată din moși-strămoși, aceea că nu orice este posibil, se pare că nu mai este actuală și Nick o demonstrează că se poate.

Am înțeles de mic că nu voi putea merge singur în picioare, dar din adolescență sper că voi găsi o fată să mă accepte așa cum sunt. Tot pe TLC este o emisiune care se numește ,,ACCEPTĂ-MĂ AȘA CUM SUNT” în care o agenție matrimonială ajută persoane cu dizabilități să-și găsească jumătatea.

În țara noastră sunt multe exemple de persoane cu dizabilități ce și-a întemeiat o familie. Un exemplu în acest sens îl dă Geanina Bolbă din Timișoara, ce clipul următor postat cu câțiva ani în urmă pe youtube nu mai nevoie de nici un comentariu.

Așa cum am spus de curând în cartea ,,EROII IMPOSIBILUI” la care am participat, îmi doresc să vorbesc cel puțin două ore față în față cu o fată și după cele două ore să-mi spună: da, te accept și construim o viață împreună sau totul se termină aici!

Am postat pe site-uri de matrimoniale un text frumos și de curând am făcut în acest sens o pagină de facebook, dar mai mult decât un dialog frumos, în care îmi spunea că o găsesc n-am reușit nimic.

Cu ceva timp în urmă i-am scris doamnei astrolog Maranei Cojocaru să văd ce șansă am să găsesc o fată și mi-a spus că este ceva blocat și să plătesc rugăciuni timp de nouă săptămâni, dar nu prea cred în astrologie.

Speranța este mereu aprinsă, dar parcă simt că nu-mi este îngăduit o asemenea bucurie de a dialoga serios cu o fată, nici n-am prieteni cu care să mă sfătuiesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: