FAC O ÎNGHEȚATĂ BUNĂ

După ce am lucrat câțiva ani într-un restaurant din Italia și am furat meserie cum se spune, am venit în Romania și mi-am deschis un mic restaurant cu specific italian. Pe timp de vară un restaurant fără înghețată este sortit falimentului, așa că am nevoit să caut o mașină de înghețată. Așa am colindat toate centrele comerciale din țară, dar n-am găsit ceea ce doream. Mi-a fost rămas ultima variantă cea a internetului, unde am intrat într-o seară și am găsit o mașină de înghețată modernă. După ce am studiat oferta am comandat o mașină de înghețată ce am primit-o în câteva zile și am pus-o imediat în funcțiune. În câteva luni mi-am scos investiția făcută pentru această mașină de înghețată.

Gelaterie

Într-o zi eram de servici, pentru că fata de la bar m-a rugat să-i dau liber și vine un domn și comandă o înghețată, așezându-se lângă bar. Văzând cât este de bună înghețata m-a întrebat de unde am luat mașina de înghețată, pentru că sora lui având un băruleț se chinuie cu o mașină veche ce o repară toată ziua. Atunci i-am povestit cum am găsit-o pe site-ul DACTRUST.RO o mașină de înghețată foarte bună la un preț avantajos. Chiar, în timp ce mânca înghețata, a sunat-o pe sora sa și i-a dat site-ul firmei. După o lună de zile, vine împreună cu sora lui să-mi mulțumească că datorită mașinii de înghețată moderne au ieșit din criză și pericolul de a da faliment.

Mergând să iau materie primă pentru înghețată și stând la rând, căci este un sigur depozit în județ cu astfel de marfă, toți se plângeau că au mașini vechi și de proastă calitate. Atunci le
-am povestit despre cei de la DACTRUST.RO ce au mașini de înghețată moderne. După o lună când ne-am întâlnit din nou la depozit pentru materie primă, toți îmi mulțumeau că mașinile de înghețată modernă le-au salvat afacerea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: