AM O CANAPEA BUNĂ

După ce ne-am mutat într-un apartament nou cu două camere, a început să alergăm după mobilă, pentru că nu merge o mobilă veche într-o casă nouă. Dacă dulapuri am găsit după lungi și obositoare căutări, când a venit vorba de o canapea în living n-am găsit nici cum ceva pe placul nostru. Așa după multă umblătură, într-o seară am intrat pe internet unde am găsit un site de canapele și după ce am studiat oferta, am văzut că au canapele ieftine și de bună calitate, am comandat o canapea pe care am primit-o în câteva zile și după prima noapte de odihnă pe această canapea m-am simțit foarte bine. Luna următoare am comandat încă o canapea și pentru cealaltă cameră să fie și aceasta cu canapea.

canapea-pat-tempo-3

După ce am terminat de aranjat tot apartamentul, am chemat rudele și prieteni să participe la sfințirea lui. Atunci, sora mea m-a întrebat de unde am luat aceste canapele bune și frumoase, că băiețeii ei stricat toate paturile cât au sărit pe ele. Încântat de întrebare, i-am povestit de un magazin online de mobilă ce au canapele la prețuri avantajoase. Atunci, sora mea m-a rugat să întru pe site ca să vadă oferta și după a cercetat oferta disponibilă a comandat o canapea pentru living la un preț bun. După ce a primit-o și a montat-o m-a sunat să-mi mulțumească că am ajutat-o să-și ia o canapea bună.

Într-o seară am primit un e-mail cu mesajul: Alege un Filtru de cafea și după ce am văzut despre ce este vorba am comandat un filtru de cafea de care sunt foarte mulțumit.

La masa de sărbători, când soția a adus cafeaua, toți i-au apreciat savoarea și m-au întrebat cum am făcut-o și ducându-mă în bucătărie, am adus filtru de cafea și toți invitații scoțând telefoanele au intrat pe și și-au comandat câte un filtru de cafea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: