AȘA PROTEJĂM NATURA

Văzând efectele devastatoare ale încălzirii globale și copii învățând la școală despre această problemă, am hotărât să apărăm natura. Cu toate acestea ne dorim să păstrăm și tradiția de-a avea un brad de Crăciun. Așa ne-am gândit să luăm brazi de Crăciun în ghiveci, dar n-am găsit ceva convenabil în magazine. Într-o seară, intrând pe internet am găsit un site cu brăduți de Crăciun în ghiveci ce pot fi plantați în pământ. După ce am studiat oferta am făcut comandă de un brad de Crăciun în ghiveci pe care l-am primit în câteva zile cu transport gratuit.

473201-cifrhlnxkaehj2-ccb18b8e26956d902acb0ff651c6e274c350d2d1

Brăduțul l-am comandat și l-am primit pe la începutul lunii Decembrie să ajungă la timp. Într-o zi primesc un telefon de la învățătoarea băiatului meu să vin urgent la școală, crezând că a făcut băiatul vreo bocnă. Când ajung la școală, învățătoarea îmi spune că băiatul povestește că sunt brazi în ghiveci și că el și-a luat un astfel de brad. Atunci i-am confirmat doamnei învățătoare cele spuse de băiat și i-am dat site-ul de unde l-am cumpărat. Așa doamna învățătoare și-a comandat doi brazi naturali în ghiveci, unul pentru serbarea de Crăciun și altul pentru dumneaei. Serbarea de Crăciun a avut loc pe data de 15 Decembrie, unde toți părinții au apreciat brazi de Crăciun în ghiveci și au rugat-o pe doamna învățătoare să le spună de unde i-a cumpărat. Atunci doamna învățătoare le-a povestit despre cei de la FLORIA.RO ce au brazi de Crăciun în ghiveci ce pot fi plantați în grădină după Crăciun și așa toți părinți și-au comandat brazi naturali în ghiveci și așa toți colegi de școală au avut brăduți la fel.

Brazi de Crăciun în ghiveci sunt o modalitatea bună de păstra tradiția și în același timp de-a îmbogății natura în loc să o sărăcim prin tăierea unui brad frumos ce crește foarte greu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: