POT URCA ȘI COBORÂ

Fiind persoană cu dizabilități, am văzut în ultima vreme că tata mă urcă tot mai greu ajungând sus epuizat. Într-o zi i-am chemat pe amândoi părinți lângă mine și le-am spus că trebuie găsită o soluție pentru a ieși din casă și ei mi-au spus să caut pe internet o metodă de-a ne ușura viața și am găsit platformă pentru persoane cu dizabilități. După ce am studiat oferta și m-am consultat cu părinții, am comandat o platformă pentru persoane cu dizabilități. Locuind la etajul unul am montat-o în partea dreaptă a balconului, unde am făcut o ușă și ne descurcăm foarte bine.

acceslider01

Trecând pe sub balcon o familie ce are tot un băiat cu dizabilități și văzând platforma de urcat și coborât, ne-a întrebat de unde avem această platformă de urcat și coborât. Atunci le-am povestit despre cei de la MPIFMA.RO ce au platforme pentru persoane cu dizabilități. După o perioadă, văd că și ei și-au luat o platformă pentru persoane cu dizabilități, ceea ce mi-a făcut o mare bucurie pentru că știu cât de greu este cu urcatul și coborâtul unui adult cu dizabilități.

Mergând la recuperări unde mi-am făcut numeroși prieteni și povestind noi despre viață și suferință, am ajuns și la problema cu urcat și coborât. Fără să stau pe gânduri le-am povestit despre cei de la MPIFMA.RO ce au platforme pentru persoane cu dizabilități. Atunci toți au intrat pe internet de pe telefoane și au văzut acest site, chiar cineva a comandat o astfel de platformă.

Știu că în străinătate aceste platforme se decontează de către stat, dar din păcate la noi ori trebuie să faci campanii umanitare, ori trebuie să stai în casă, dar cine are posibilitate merită să-și cumpere o astfel de platformă, pentru că le schimbă viața în bine și pot ieși mai ușor din casă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: