AM GĂSIT UN SERVICI BUN

Se știe că în ziua de astăzi nici un loc de muncă nu mai este sigur în sistemul privat. Nici eu n-am fost ferit de această situația și am fost disponibilizat de la un servici bun. Cum este și firesc, am început imediat să-mi caut ceva de muncă, inclusiv în mediul online. Așa am găsit pe internet firma de recrutare Persons ce încearcă găsirea unor locuri de muncă pentru cei ce apelează la serviciile ei. După ce le-am trimis cv-ul la București la firma Persons, n-a durat mult timp până m-au sunat să-mi spună că mi-au găsit un loc de muncă în domeniul hotelier pentru care am trimis cv-ul. A doua zi, m-am prezentat la firma de recrutare Pensons din București, de unde am fost condus către hotelul respectiv și Acolo, după două zile de probă, m-au angajat pe post de recepționer și așa am scăpat de o grea povară.

recrutare-si-executive-search

Având câteva zile libere am venit până acasă și ieșind la o terasă unde mă întâlnesc cu un prieten din copilărie cu care nu m-am văzut din copilărie. Din vorbă în vorbă, mi-a spus că nu găsește un loc de muncă. Atunci i-am povestit despre firma de recrutare Pensos din București ce se ocupă cu piața locurilor de muncă și că m-au ajutat să găsesc un loc de muncă bine plătit. Auzind ce i-am povestit, a intrat pe site-ul firmei de recrutare unde a trimis și el un cv. Într-o zi mă sună și îmi spune că vom fi colegi la recepția aceluiași hotel, ceea ce mi-a făcut o mare bucurie. Cu ajutorul firmei Pensos, eu și prietenul meu suntem recepționeri la un hotel de prestigiu din București.

Ideal ar fi să putem găsi singuri un loc de muncă, dar cum realitatea ne arată altceva, trebuie să apelăm la o firmă de recrutare forței de muncă și firma Pensos este profesionistă în acest domeniu.

Lasă un comentariu

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice