AM AVUT PROBLEME CU MAȘINA

După ce am obținut o mărire de salariu, am reușit să ia un credit ca să-mi cumpăr un Logan nou. Un an cât i-am făcut rodajul totul a mers foarte bine. Într-o dimineață, când să plec la servici mașina mea nu vrea să se miște deși motorul era pornit. Atunci am plecat pe jos la servici și când m-am întors am chemat un mecanic ce am a constat că este discul de ambreiaj și placa de presiune și trebuie să iau un kit de ambreiaj nou. Ne-având timp să umblu pe la magazine, am intrat pe internet și am găsit kit de ambreiaj pentru Logan la un preț ieftin. După ce am studiat oferta, am comandat un kit de ambreiaj pe care l-am primit în câteva zile și după ce l-am montat mașina a fost ca și nouă.

00211703203255

Într-o seară ies pe bancă să iau puțin aer curat și mă întâlnesc cu un vecin de pe scară ce era foarte supărat. Când îl întreb ce a pățit, îmi spune că l-a lăsat ambreiajul la mașină și nu găsește un kit de ambreiaj pentru Logan. Atunci îl liniștesc spunându-i că am avut aceeași problemă și am găsit kit de ambreiaj online la un preț ieftin. Atunci vecinul meu a intrat pe internet de pe telefon, accesând site-ul indicat de mine și și-a comandat un kit de ambreiaj pentru Logan. După ce a primit kit-ul de ambreiaj și l-a montat, mi-a dat o bere că l-am ajutat să cumpere kit de ambreiaj online și că l-am scăpat de grijile ce îl măcinau.

Se pare că mediul online este o alternativă bună la ceea ce nu găsim în magazinele clasice, până și piesele auto nu se abat de la această regulă modernă. Dacă n-ai kit de ambreiaj să-l schimbi când s-a defectat poți să pierzi evenimente importante din viață. În această situație, ce de la AUTOATU.RO sunt soluția cu produse de calitate superioară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: