O ROCHIE DE SEARĂ PENTRU SĂRBĂTORI

Pe la începutul lunii Decembrie, îmi spune soția că, n-are rochie de seară pentru sărbători. Într-o Duminică am umblat amândoi tot orașul, dar n-am găsit ceea ce dorea soția. A doua seară, după ce am venit de la muncă și mă odihneam la televizor, mă strigă soția din camera unde avem calculatorul. Când m-am dus, îmi arată că a găsit o rochie de seară frumoasă și ieftină, accesorizată corect. După ce am studiat împreună oferta, am comandat o rochie de seară pe care am primit-o în cel mai scurt timp posibil. Când s-a îmbrăcat cu această rochie de seară, parcă a fost cusută după măsurile ei așa de bine putea să-i vină.

rochie-de-seara-din-catifea-grena-cu-aplicatii-de-paiete-1482153554-4

La petrecerea de Crăciun, prieteniile soției o întrebau unde se găsesc astfel de rochii de seară. Atunci ea le-a povestit despre site-ul INPUFF.RO ce are o gamă variată de rochii de seară ce se potrivesc la orice petrecere. Pentru seara de revelion, toate doamnele de la acea petrecere și-au comandat astfel de rochii de seară. În seara de revelion, era o plăcere să privești la aceste doamne, pentru că toate erau îmbrăcate la fel, într-o ținută elegantă și de bun gust.

Mă întorc puțin înainte de Crăciun, când vine pe la noi sora soției și spune că soțul ei a fost invitat de către șeful său, să petreacă prima zi de Crăciun și noaptea de revelion, la un reveilion la un restaurant de lux din Poiana Brașov și n-are rochie de seară. Atunci, soția i-a arătat ce rochie de seară și-a luat de pe site-ul INPUFF.RO. Văzând rochia de seară a soției, pe loc și-a comandat două rochii de seară, una pentru Crăciun și cealaltă pentru revelion. Și la această petrecere de Crăciun, doamnele invitate, văzând rochia de seară a cumnatei mele, și-au comandat pentru seara de revelion câte o rochie de la INPUFF.RO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: