AM SCHIMBAT ÎNCHIDEREA CENTRALIZATĂ

Într-o seară, istovit după o zi de muncă, am observat că nu se mai închidea mașina și atunci îl sun pe cel mai bun amic ce are garaj și îl rog să-mi primească mașina până rezolv cu închiderea. Venind în casă, am intrat pe internet și am găsit o închidere centralizată cu două telecomezi și după ce am studiat oferta, am comandat o închidere centralizată auto pe care am primit-o în câteva zile. Când m-am dus la servis să montez închiderea centralizată, băieții mi-au spus că am făcut cea mai bună alegere posibilă, pentru că și ei folosesc mereu produse de la această firmă și sunt de bună calitate.

Într-o Duminică ies afară să mă plimb și văd un vecin că și-a luat altă mașină la mâna a doua. Din ce am vorbit cu vecinul, mi-a spus că este mulțumit de aceasta, doar că n-are închidere centralizată. Atunci îi povestesc cum am cumpărat închidere centralizată de la LED24.RO ce sunt moderne și la un preț accesibil. Chiar atunci de pe telefon, a intrat pe site și și-a comandat o închidere centralizată pe care a primit-o în câteva zile. După ce a montat această închidere centralizată, m-a chemat să văd cum funcționează închiderea centralizată și să-mi dea o bere drept mulțumire.

Cel mai bun prieten dintre colegii de serviciu, îl văd într-o zi fără chef de muncă și îl întreb ce a pățit de este supărat. Mi-a spus că în momentul când a ajuns la servici, nu s-a mai funcționat închiderea centralizată și a vorbit cu portarul să se mai uite la mașină. Așa îi povestesc că și eu am avut aceeași problemă și mi-am luat o închidere centralizată de la LED24.RO de bună calitate și la un preț accesibil. Auzind ce am povestit, și-a comandat pe loc o închidere centralizată ce l-a scăpat de grijii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: