CEL MAI BUN MEDICAMENT

Din cele mai vechi timpuri mierea de albine este un aliment și medicament natural, cules de albine din marea varietate de plante. Văzând că toți din casă aveam imunitatea scăzută, ne-am hotărât să consumăm miere de albine și cum n-aveam timp să umblăm prin magazine, am intrat pe internet și am găsit diverse sortimente de miere de albine și după ce am cercetat oferta am comandat două borcane de miere de albine din două sortimente diferite, tei și salcâm la un preț bun, pe care le-am primit în câteva zile. Încă de când am început să consumăm această miere de albine am văzut beneficiile ei, pentru că nu mai răceam atât de ușor ca și până atunci.

zmfyfdexoxwwfhvzzxjmawxlcy9wcm9kdxnllze3njq2l01pzxjlywxiyxn0cmvszvjvzhvsywxiaw5lbg9yntawz1bssvnbq0euanbnfdexoq

Venind pe la noi o vecină și văzând cele două sortimente de miere de albine, m-a întrebat de unde am cumpărat-o, că ar vrea și ea miere de albine. Așa i-am povestit că am comandat-o de pe internet și m-a rugat să-i cumpăr și ei pentru că n-are internet, pe care am servit-o cu mare drag.

Copilul meu face meditații la limba engleză, cu o profesoară ce vine la noi acasă. Odată am servit-o pe doamna profesoară cu una din cele două sortimente de miere de albine. Gustând doamna profesoară mierea de albine, m-a întrebat de unde am cumpărat această minunată miere de albine. Atunci i-am povestit despre cei de la PLANTEEA.RO ce au miere de albine la un preț accesibil oricui. Auzind ce i-am povestit, doamna profesoară a intrat pe site și și-a comandat mai multe sortimente de miere de albine.

Mierea fiind 100% naturală are numeroase benefici pentru sănătate întregului organism, fiind recunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile ei curative. Păstrând tradiția autentică, cei de la PLANTEEA.RO au o miere de albine pură culeasă din stupi ce se găsesc într-o zonă naturală fără poluare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: