AM LUAT HALATE NOI

Fiind administrator la o clinică privată, am fost rugat de directorul unității medicale să cumpăr noi halate albe medicale pentru personal. Cum în localitatea noastră nu se găsesc astfel de produse, am intrat pe internet și am găsit halate medicale dispotrading și după ce am studiat oferta, l-am sunat pe domnul director și i-am spus ce am găsit. Atunci dumnealui mi-a spus să iau zece halate medicale pentru femei ceea ce și am făcut.

tex-1t0500003_na

Într-o seară vine pe la noi un bun amic ce este medic de familie și cum stăteam de vorbă, îmi spune că nu prea mai are halat de medic și că și-ar dori să cumpere un halat de medic. Atunci i-am spus că a făcut bine că a deschis această discuție, pentru că de curând am găsit un site de unde se poate cumpăra halate albe medicale de bună calitate și la un preț avantajos. După ce a intrat pe site și a cercetat oferta, și-a făcut comandă de trei halate pentru medici, ca să aibă și de schimb.

Având prieten un director de spital, la o întâlnire de seară, mi-a spus că a primit bani să cumpere o sută de halate medicale noi dintre care jumătate să fie halate medicale pentru femei, dar nu știe de unde ar putea să găsească astfel de halate medicale. Atunci îi povestesc despre cei de la DISPOTRADNG.RO ce au halate medicale de orice mărime și la un preț foarte bun. După un timp mă sună prietenul meu și îmi spune, că a întrebat fiecare cadru medical ce mărime poartă la halat și a făcut comandă de halate noi, pe care le-a primit în cel mai scurt timp posibil. Când a împărțit halatele cadrelor medicale, toți au fost încântați de ce au primit și i-au mulțumit cu căldură celui ce le este șef!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: