AM GĂSIT ANVELOPE BUNE

Viața unui șofer de camion este foarte grea, pentru că apar cheltuieli neprevăzute și foarte mari. La un control al poliției, un domn polițist foarte de treabă, mi-a spusa că nu mă amendează, dar când ajung la garaj să-mi schimb anvelopele. Ajungând la șeful, aceasta mi-a spus să i-au de care știu că el îmi decontează banii. Venind acasă obosit, am intrat să văd ce mai este pe internet și cum butonam așa, găsesc cauciucuri 315/70 R22,5 de la Premium Anvelope de la Premium Anvelope la prețuri avantajoase și după ce am studiat oferta, am comandat opt cauciucuri pentru camioane ce le-am primit în câteva zile. După ce am montat anvelopele pentru camioane, mașina mea este mult mai sigură în trafic și eu conduc mai relaxat știind că am cauciucuri noi de camioane.

anvelope-de-camion-barum-bf15-31570-r225

Fiind într-o pauză între două curse, stăteam în casă cu familia, când mă sună șeful să merg până la birou să discutăm o problemă. Când ajung la birou era un coleg cu cauciucurile foarte uzate și că și-ar dori niște anvelope pentru camioane, dar șeful nu a ținut minte de unde le-am cumpărat. Atunci i-am povestit că mi-am luat anvelope 315/70 r22 de la PREMIUMANVELOPE.RO la un preț foarte bun. Auzind ce am povestit, colegul meu a intrat pe site și și-a comandat un set de anvelope 315/70 r22 pentru camionul cu care lucrează.

Făcând curse internaționale și stând mult în vamă, am intrat în dialog cu șoferi de la alte firme și unii dintre ei s-au plâns că n-au cauciucuri bune și văzând că am cauciucuri noi de camioane, m-au întrebat de unde le-am cumpărat. Așa le-am povestit că am găsit un site ce are prețuri mici la anvelope de camion și de bună calitate. După o lună mă sună doi șoferi cu care m-am împrietenit și îmi spune că și-au anvelope pentru camioane la prețuri bune de la cei ce i-am recomandat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: