ÎMI PLACE SĂ MERG PE MUNTE

De mic copil îmi place să merg pe munte și din liceu practic sporturi montane. Să poți practica asemena sport, îți trebuie în primul rând un echipament adecvat muntelui. La începutul ierni, când am vrut să plec pe un traseu montan, am văzut că n-am bocanci buni și cum nu se găsesc în magazine așa ceva, am intrat pe internet și am găsit o gamă largă de articole sportive și după ce am studiat oferta, am comandat o pereche de încălțăminte sport cu care am urcat ușor pe muntele Ceahlău.

images

Pe lângă traseul montan, îmi place și să alerg pe loc drept și după ce am venit de pe munte, am intrat din nou pe site unde sunt multe articole sport printre care și încălțăminte de alergat de care am mare nevoie mai ales vara când alerg mult. Așa mi-am luat și încălțăminte de alergat pe care o voi folosi la vară.

În acea drumeție pe munte, m-am împrietenit tot cu un prieten al muntelui ce a observat încălțămintea sport din gama sport vision luată de pe internet. Atunci partenerul de drum mi-a cerut date suplementare de unde poate să cumpere încălțăminte sport și încălțăminte de alergat, pentru că și el aleargă vara.

Tot într-o seară, cercetând internetul, am găsit magazine noi în cadrul Fashion House unde am făcut o vizită, găsind multe articole sport de ultimă generație și mi-am cumpărat câteva articole de la sport vision.

Comunicând cu mai mulți prieteni de pe internet care fac drumeții montane, mi-au spus că nu prea găsesc încălțăminte sport pentru această pasiune. Așa le-am dat paginele de internet a FASHIONHOUSE.RO și FASHOIONHOUSE.COM unde găsesc tot felul de produse pe această temă. După un timp, o parte dintre acești prieteni, mi-au trimis poze cu încălțămintea cumpărată de pe aceste site-uri cu încălțăminte sportivă de bună calitate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: