AM SCHIMBAT KITUL DE AMBRIAJ

Acum când s-a anulat taxa de mediu, am reușit să-mi aduc o mașină din Germania la mâna a doua. Odată, în drum spre părinții de la țară se oprește mașina în drum și numai reușesc să o pornesc și chem o platformă să mă ducă la servis. La servis am aflat că s-a dus kitul de ambreiaj și umblând prin magazinele de specialitate n-am găsit ceea ce doream. Văzând că nu găsesc kit de ambreiaj, am intrat pe internet unde am văzut kit de ambreiaj pe autoatu și după ce am studiat oferta, am făcut comandă de un kit de ambreiaj nou ce l-am primit în cel mai scurt timp. Când m-am dus la servis cu kiturile de ambreiaj mi-au spus că am făcut o alegere foarte bună, pentru că sunt de calitate superioară.

fgh-gc

Într-o seară ies să beau o bere și văd un vecin că, lucrează la mașină și îl întreb ce a pățit. Cu o voce supărată îmi spune că nu-i funcționează rulmentul de presiune și a auzit că prin oraș nu se găsesc. Atunci îi spun că și eu am avut probleme și că am găsit piese foarte bune la AutoAtu ce au produse pentru ambreiaje printre care și rulment de presiune la un preț foarte bun. După ce ne-am uitat mai bine, am văzut că are nevoie și de un disc de ambreiaj și le-am comandat pe toate de la AutoAtu ce le-am primit în cel scurt timp. Când am făcut calculu, am dat un preț acceptabil. După ce a montat rulmentul de presiune și discul de ambreiaj, am o tură cu mașina vecinului care părea a fi nouă.

Trecând pe la băieții de la servis, am aflat că mulți clienți folosesc produse pentru ambreiaje de la firma menționată mai sus și sunt foarte mulțumiți de acestea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: