AM FĂCUT UN AFIȘ MARE

În localitatea mea natală, se organizează în fiecare an un festival de muzică populară și eu sunt responsabil cu promovarea acestui eveniment prin punerea afișelor. Așa, am intrat pe internet și am găsit print afișe mari și după ce am studiat oferta am comandat un print campanie de promovare ce l-am primit în câteva zile. Când l-am arătat celorlalți membrii din echipă, au spus să mai comandăm câteva printuri de calitate și așa am rezolvat această problemă. În momentul când mă întâlneam cu cineva și știa că eu pun prin oraș print afișe mari, mă felicitat pentru alegerea făcută.

foto-thumb

Într-o zi mă întâlnesc cu un amic din copilărie ce are o firmă de curățat covoare și haine de stofă fină. Cum vorbeam noi, îmi spune că firma sa este undeva la dos și nu prea are clienți. Atunci îi recomand să-și pună în centrul orașului un print campanie de promovare și așa v-a porni motoarele afacerii. După o săptămână văd prin oraș două print afișe mari cu curățătoria prietenului meu și îl sun să văd ce mai face și îmi spune că n-are timp să stea de vorbă cu mine pentru că are o mulțime de clienți. Auzind aceasta, m-am bucurat că l-am putut ajuta cu printuri de calitate.

Odată, în campanie electorală mă sună cineva de la un partid politic, pentru că știa că mă ocup cu afișe de promovare și mă întreabă cum ar putea să facă niște afișe electorale de dimensiuni mari. Așa îi povestesc despre cei de la HEADPRINT.RO ce au o gamă largă de afișe mari pentru orice eveniment. După o săptămână văd prin oraș afișe de la acel partid făcute la HEADPRINT.RO

După cum se poate observa din cele trei povestiri de mai sus, un afiș bine făcut, poate să schimbe soarta unui eveniment sau de ce nu, a unei afacere ce era pe punctul de faliment.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: