AM GĂSIT UN STILOU DE CALITATE

Deși pixurile sunt la tot pasul, totuși profesorii de la școala unde învață copilul meu, cer ca elevii să scrie cu un stilou. Cum prin librării nu se prea găsesc stilouri de calitate, am intrat pe internet unde am găsit stilouri de la Colorit și după ce am cercetat oferta de pe site, am făcut comandă de câteva stilouri pe care le-am primit în câteva zile și când a luat un stilou la școală, profesorii și colegii au rămas mirați de cum scrie acesta când le-am spus de unde l-am luat și la ce preț bun, au intrat pe site și și-au comandat fiecare câte stilouri au dorit.

Fiind directorul unei firmei, m-am obișnuit să scriu cu stiloul. Odată, vine pe la mine un partener de afaceri și văzând că scriu cu un stilou mă întreabă de unde l-am luat pentru că nu prea se mai găsesc. Așa îi arăt pe internet un site și îi spun că poate să cumpere de aici stilouri de calitate la un preț bun. Auzind ce i-am povestit m-a rugat să-i fac comandă de câteva stilouri, pentru că nu se prea pricepe la internet și l-am servit cu multă plăcere.

Într-o zi intră în birou secretara mea și văzând că scriu cu unul dintre stilouri noi și mă întreabă de unde am cumpărat acest minunat stilou ce scrie foarte frumos. Așa îi spun despre cei de la Colorit.ro ce au stilouri de calitate la un preț avantajos. După o săptămână, secretara îmi arată stilouri ce le-au cumpărat de pe site-ul menționat, ceea ce m-a bucurat pentru că știu că sunt stilouri foarte bune!

Calitatea scrisului arată cât de stilat este autorul acestuia și un stilou de calitate cum sunt cele de la Colorit.ro te poate ajuta foarte mult când vrei să scrii ceva să te reprezinte!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: