AM PLECAT ÎN DELEGAȚIE ȘI AM RĂMAS ÎN PANĂ

Într-o zi mă cheamă șeful în biroul său și îmi spune că trebuie urgent să plec în delegație la București să închei o contract de colaborare. Ajung în București și îmi fac afacerile cu bine, dar când să mă pornesc către casă, mașina nu vrea să plece de pe loc. Chem o platformă și merg la un servis auto, unde aflu că îmi trebuie un nou kit de ambreiaj. Cum nu cunosc unde sunt magazine de piese auto în oraș, intru pe internet și găsesc kituri de ambreiaj la prețuri avantajoase și am plecat la firmă unde am găsit kit ambreiaj ieftin și m-am întors repede la servis unde am rezolvat problema.

 

 

Venind acasă, mă întâlnesc cu un vechi amic din perioada studenție și îmi spune că nu-i mai ține pedala de ambreiaj și că trebuie să-și cumpere o nouă placă de presiune. Atunci îi spun că și eu am avut aceeași problemă cu mașina în București și că am luat un kit de ambreiaj de la AUTOATU pentru că au kit  ambreiaj ieftin și bună calitate. La aceste prețuri ce le practică această firmă, merită să schimbi tot kitul de ambreiaj, decât numa placa de presiune. După ce i-am povestit acestea, prietenul meu mi-a dat dreptate și s-a dus și și-a luat un kit de ambreiaj de la firma ce i-am recomandat-o și a schimbat cu totul la mașina sa. Când a văzut cât de bine merge mașina, m-a invitat în oraș la o bere, drept mulțumire pentru că a făcut reparații la costuri mici.

Din cauza drumurilor pline de gropi, kiturile de ambreiaj se strică cel mai repede. Dacă nu vrei să schimbi toată ziua atâtea piese, trebuie să alegi piese de calitate și cei de la AUTOATU.RO au piese de bună calitate și în special kituri de ambreiaj la prețuri pentru buzunarului românului de rând.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: