AM GĂSIT CÂRLIG LA MAȘINĂ

De curând mi-am luat o mașină la mâna a doua, și cum îmi place ca mașina să fie echipată complet, mi-am pus în gând să caut cârlige de remorcare. Cum  în orașul unde locuiesc sunt puține magazine de piese auto și la distanțe mari de casa mea, am intrat pe internet și am găsit cârlig auto de la autohak. Cercetând cu atenție oferta, am văzut că au un preț avantajos și știind că și colegul meu caută așa ceva, l-am sunat și i-am spus ce cârlige auto am găsit. Așa am luat două cârlige de remorcare de la cârlige auto Brașov ce sunt de bună calitate.

Mergând în concediu cu mașina în Grecia, la hotel, un domn tot român venit și el în vacanță, mă întreabă de unde am găsit cârlige de remorcare, pentru că și dumnealui își dorește să-și cumpere așa ceva când se întoarce în țară. Așa i-am povestit că l-am găsit pe internet la un preț acceptabil pentru orice buzunar. Auzind ce i-am  spus, m-a rugat să-i dau site-ul de unde sunt astfel de cârlige auto. La o săptămână după ce m-am întors în țară, mă sună acel domn și îmi spune că și-a luat un cârlig pentru mașina sa de la cârlige auto Brașov.

Într-o zi curățam locul de parcare de frunzele căzute de la vânt și trece un cetățean din cartier care a observat cârligul la mașină și mă întreabă cât costă un cârlig auto și îi spun că depinde pentru ce marcă de mașină vrei să cumperi, pentru că firma AUTO HAK are cârlige auto pentru fiecare marcă și model în parte. După o anumită perioadă de timp, mă întâlnesc din nou cu acel domn ce îmi spune că și-a luat un astfel de cârlig auto cu care a dus o remorcuță cu legume în piață

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: