AM AMENAJAT GRĂDINA

În ziua de astăzi, orice casă veche poate deveni frumoasă și în același timp modernă. Așa ne-am hotărât să modernizăm casa primită moștenire de la bunici. Când am ajuns să ne gândim la design terasă exterioară, nu știam cu ce firmă să lucrăm și căutând pe internet, am găsit design terasă exterioară. După ce studiat oferta, i-am chemat și mi-au făcut un design terasă foarte frumos la un preț redus.

După ce am terminat de renovat casa, ne-a vizitat un amic din studenție ce are un bar și văzând ce design terasă și la ce preț mic am făcut, m-a întrebat dacă fac amenajări terase baruri, pentru ca are un bar la poarta casei și și-ar dori un design terasă exterioară. Atunci i-am sunat și mi-au spus că fac și amenajări terase baruri pentru orice zonă. Așa, prietenul meu și-a făcut un design terasă exterioară frumoasă și modernă în același timp.

După ce am terminat de renovat casa, i-am invitat pe nașii de cununie de casă nouă și văzând ce loc frumos am făcut, m-a întrebat unde am găsit amenajări de terase exterioare și așa i-am povestit despre cei de la 1design.ro ce fac amenajări superbe pentru orice spațiu. Văzând aceasta, nașul m-a rugat să-i dau datele de contact ale firmei respective, ca să-și facă și dumnealui o astfel de grădină. După ce a venit firma amintită și a amenajat grădina nașului, acesta m-a chemat să văd ce loc superb și-a făcut și într-adevăr are o grădină cu o terasă demnă de invidiat!

Dacă se stă la curte, se merită să fie un loc de relaxare unde să putem primi pe cei mai apropiați oameni sufletului nostru. Pentru acesta, trebuie să-i căutăm pe cei ce fac amenajări de terase exterioare, pentru că o fac cu profesionalism și în același timp cu devotament față de meserie aceasta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: