OFER CONFORT ANGAJAȚIILOR

Având o firmă de informatică, unde este multă muncă sedentară cu dureri musculare, m-am gândit să le ofer angajaților o modalitate de relaxare. Așa m-am hotărât să cumpăr un scaun cu masaj și am intrat pe internet unde am găsit scaun de masaj la un preț bun. După ce am cercetat cu atenție cum funcționează acest scaun cu masaj, am făcut comandă de un astfel de produs pe care l-am primit prin curier rapid în câteva zile. După ce l-am pus în funcțiune, pe rând fiecare angajat făcea din când în când câteva minute de masaj.

După o anumită perioadă de timp, unul din angajați mă întreabă de unde am luat acest scaun pentru masaj și la ce preț, pentru că ar cumpăra și el un astfel de scaun de masaj pentru părinții săi. Atunci i-am povestit că am găsit pe internet un site ce are scaune de masaj la un preț foarte bun și i-am dat site-ul respectiv. După o săptămână îmi spune acel angajat că a primit scaunul pe care l-a comandat de pe site-ul cu scaune de masaj.

Într-o vine la firmă un partener de afaceri pentru încheierea unui contract și văzând pe culoar scaunul de masaj, mă întreabă de unde am luat acest scaun pentru masaj și la ce preț. Așa îi povestesc că am dorit să ofer angajaților mei un plus de confort pentru că stau așa de mult pe scaun. Auzind ce i-am povestit m-a rugat să-i dau site-ul unde se găsesc aceste scaune de masaj, pe care l-am servit cu mare plăcere.

Într-o seară când am venit de la birou, îmi spune soția că ar fi bine să luăm și acasă un scaun de masaj că are și ea dureri articulare în tot corpul. Am intrat din nou pe site-ul cu scaune de masaj de unde am făcut comandă de produsul menționat și de când l-am primit ne relaxăm seara în acesta pentru că la birou n-am timp de așa ceva!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alapteaza!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: