Cum poate o astrograma personalizată precum revoluția solară să te ajute un an întreg?

Astrogramele personalizate sunt încă parte din universul mai puțin cunoscut al astrologiei. Cel mai cunoscut element al acestui univers este, evident, horoscopul, sub diferitele sale forme: zilnic, săptămânal, lunar sau anual.
Să luăm un punct de referință cu partea mai cunoscută a astrologiei, în speță horoscopul anual, care oferă informații detaliate pentru fiecare zodie în parte pentru toate cele 12 luni ale unui an.
Astrograma personalizată cunoscută drept revoluție solară în jargonul astrologilor este un soi de horoscop anual, cu o mică-mare diferență: este complet personalizat pentru un anumit individ.
Ce înseamnă acest lucru și la ce te poți aștepta de la o astfel de analiză astrologică?

Cu ce diferă o astrogramă personalizată de horoscopul clasic?
Să pornim cu noțiunea de bază: ce este o astrogramă personalizată.
Fie că ai auzit sau nu de acest concept, astrogramele sunt forma avansată a astrologiei de a analiza modul în care mișcările astrale influențează viața unui individ.
Horoscopul, de exemplu, oferă informații de bază pentru o zodie anume.
De exemplu: pentru săgetător există o informație colectivă. Nu se face diferențierea pe sex, vârstă sau statut social. Pur și simplu, în horoscopul anual, de pildă, se oferă informații care privesc toți nativii uneia dintre cele 12 zodii.
În cazul astrogramei personalizate, însă, lucrurile se schimbă! De ce?
Pentru că în absolut fiecare caz, se ține cont de următoarele criterii:
● Locul Nașterii
● Data Nașterii
● Sexul individului
Având în vedere aceste elemente, este imposibil ca aceste criterii să fie aceleași pentru doi oameni, fie ei și gemeni de același sex, care la rândul lor se nasc în momente diferite.
Cu alte cuvinte, astrograma personalizată ține cont de coordonate unice ale unui individ pentru a-i oferi informații specifice.

Ce tip de astrogramă personalizată este revoluția solară?
Așa cum am precizat la început, revoluția solară este un fel de horoscop anual personalizat. Numele acestui tip de astrogramă personalizată se bazează pe conceptul din astrologie numit mișcarea de revoluție.
Pământul are două mișcări de bază:
1. Mișcarea de rotație – care presupune rotirea planetei noastre în jurul propriei axe, cu o durată convențională stabilită la 24 de ore
2. Mișcarea de revoluție – care presupune rotirea orbitală a planetei Terra în jurul Soarelui, cu o durată convențională stabilită la 365 de zile
Fiecare dintre aceste mișcări oferă, în funcție de specificitatea fiecăreia, fenomenele pe care noi le percepem ca: alternanța zi/noapte (în cazul mișcării de rotație) și alternanța anotimpurilor (în cazul mișcării de revoluție).
În plan astrologic, revoluția solară este marcată de evenimente astrale, care presupun anumite influențe ale corpurilor cerești, precum Luna, Soarele și restul planetelor, asupra indivizilor de pe pământ.
În baza unei astfel de analize, un astrolog profesionist va oferi niște explicații cuprinzătoare pentru fiecare individ care apelează la serviciile sale. Un loc unde poți solicita o astrogramă online precum revoluția solară este Zenivers.
Pe site-ul zenivers.ro poți găsi numeroase detalii despre astrologie și alte domenii conexe acesteia, iar pe pagina destinată astrogramelor personalizate, poți opta pentru astrograma personalizată natală sau cea care analizează compatibilitatea dintre doi indivizi.

Lasă un comentariu

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice