COPILUL MEU POARTĂ APARAT DENTAR

Într-o zi mă sună învățătoarea celuim mic că va veni la școală un grup de studenți la stomatologie împreună cu profesori lor, să facă controale stomatologice la elevi cu sloganul află dacă cel mic are nevoie de aparat dentar și să mă întrebe dacă accept să-mi consulte copilul. După acest control mi s-a spus că, micuțul meu trebuie să poarte aparat dentar că altfel poate să ajungă să fie operat. Auzind această veste am intrat pe internet și am sunat la o clinică privată de stomatologie, unde am întrebat cât costă un aparat dentar. Cei de la clinica respectivă mi-au spus ce oferte au de aparat dentar mobil și aparat dentar fix. Așa l-am programat pe voinicul meu la clinica respectivă, unde am dat de un medic cu dragoste față de copii și care ne-a explicat ce este un aparat dentar mobil și un aparat dentar fix și așa am ales un aparat dentar mobil pentru confortul celui mic.

Copilul fiind în clasa întâi, s-a organizat o tabără și cu câte un părinte spre siguranța celor mici. În această tabără am legat prietenii cu alți părinții din alte orașe alte țării. Într-o zi stând de vorbă cu un părinte că a văzut că băiatul meu are aparat dentar, mă întreabă cât costă un aparat dentar pentru copii și unde l-a pus. Așa îi spun că am găsit pe internet o clinică privată de stomatologie ce montează aparat dentar la copii de bună calitate și l-a prețuri accesibile. Cum am rămas prieteni și după această tabără, într-o zi mă sună și îmi spune că a fost la clinica pe care i-am recomandat-o și a rezolvat problema copilului său cu un aparat dentar modern și la un cost minim. Se spune că, fericirea este greu de găsit, dar eu vin și contrazic această idee prin faptul că poți fi fericit dacă ajuți un copil să-și corecteze dantura chiar dacă ai dat doar un sfat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: