Ce trebuie să știi despre alegerea inelului de logodnă?

Dacă în urmă cu foarte mulți ani, inelul de logodnă era mai degrabă un obiect simbolic pe care nu se punea atât de mult accent material, în ziua de astăzi lucrurile stau puțin altfel. Orice femeie speră să primească cel mai frumos inel de logodnă, iar bărbații își dau toată silința să nu-și dezamăgească iubitele. Cum ar trebui, însă, să arate un inel de logodnă deosebit și ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi această bijuterie?

E simplu! În primul rând, trebuie să iei în calcul câteva dintre preferințele ei personale. Iată câteva exemple:

Are vreo culoare preferată pe care crezi că și-ar dori-o pe inel?
Dacă da, poți opta pentru un inel de logodnă cu o pietricică de această culoare.

Preferă pietrele mari sau mici? Una sau mai multe?
În funcție de asta, poți alege modelul perfect. Ar fi păcat să îi oferi un inel de logodnă foarte încărcat cu pietre, dacă ei îi plac bijuteriile simple, de exemplu.

Ce tip de aur preferă?
Asigură-te că știi ce aur poartă de obicei. Unele femei, de exemplu, sunt alergice la anumite metale prețioase. Cu siguranță nu vrei să te trezești că logodnica ta nu-și poate purta inelul de frică să nu se aleagă cu vreo rană la deget.

După ce ai toate răspunsurile la întrebările de mai sus, nu-ți mai rămâne decât să cauți inelul de logodnă potrivit. Modelele sunt extrem de variate, iar acest lucru poate chiar te va pune puțin în dificultate și nu vei știi ce să alegi ca să fie cât mai deosebit. Bazează-te, însă, pe instinct. Exact ca în filme, vei știi când ai găsit inelul perfect!

Personalizează-i inelul de logodnă

Iar dacă vrei să ieși din tipare și îți imaginezi un model unic, pe care să nu-l mai aibă nicio altă logodnică, nu ezita să îți transformi ideea în realitate. Există specialiști care lucrează inele de logodnă cu design personalizat după o simplă schiță ori un desen.

Nu te gândi că este cu mult mai scump, sau că durează foarte mult, în comparație cu clasicul inel de logodnă. Poți avea bijuteria perfectă în mai puțin de o lună de zile, iar costurile suplimentare sunt chiar modice.

O recomandare care te-ar putea ajuta cu un inel de logodnă cu design personalizat ar fi echipa E-Ring, producători de bijuterii cu o experiență de peste 12 ani. Procesul constă în trimiterea unei schițe cu inelul pe care ți-l dorești, așa cum ți-l imaginezi tu, pe care ei o vor transforma într-un proiect cu format 3D care-ți va fi prezentat atât foto, cât și video.

După ce stabiliți toate detaliile, eventual modificările pe care le dorești, produsul va fi turnat în aur, finisat și gata să fie dăruit. Simplu, nu? Mai multe detalii despre proces, dar și inele de logodnă ieftine, gata pregătite să vă lege destinele, găsești pe e-ring.ro.

Care este povestea acestui simbol al iubirii?

Chiar dacă în ziua de astăzi, de foarte multe ori, mărimea pietrei contează, nu subestima necesitatea unui strop de romantism în momentul cererii în căsătorie. Gândește-te puțin la istoria și la simbolul inelului de logodnă.

În Egiptul Antic, de exemplu, inelul simboliza un cerc nesfârșit iar spațiul descris de el era considerat simbol al porții dintre două lumi – cunoscută și necunoscută. De altfel, inelul de logodnă era dăruit în semn de veșnicie, de dragoste nesfârșită.

Dar cum arăta o astfel de bijuterie? La început, acest aspect nici nu conta atât de mult. Femeile primeau inele de logodnă făcute din fire de iarbă, cânepă, lână sau mătase, iar mai târziu din os, acesta dovedindu-se, evident, mai rezistent.

Însă dincolo de materialul din care era concepută, bijuteria avea o puternică valoare sentimentală. Iar faptul că era așezată pe al patrulea deget al mâinii stângi are, de asemenea, o explicație. Se credea că o venă de la acest deget pornește direct către inimă, fapt pentru care aceasta a fost denumită vena amoris.

Astfel, indiferent cât de mare sau de strălucitor este inelul de logodnă pe care l-ai ales, nu uita care este semnificația gestului și a legământului pe care sunteți pe cale să-l faceți!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

Ganduri, dorinte, vise si altele...

Vantul, care nu are nici miros nici greutate isi da seama ca exista cand culca la pamant holdele de grau. "Exist, gandeste el, pentru ca fac pe altii sa se incline."

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat asta: