AM COMANDAT O MÂNCARE BUNĂ

Într-o seară primesc un telefon de la un prieten ce lucrează în afară țării că a venit în concediul și că îmi va face o vizită într-o oră. Cum n-aveam nici o gustare nici timp să pregătesc ceva, am intrat pe internet și am găsit dristor kebab de pe foodpanda.ro și după ce am citit cu atenție oferta disponibilă am făcut comandă de două dristori kebab având prețuri bune, pe care l-am primit în cel mai scurt timp posibil. Când a venit prietenul meu și a mâncat din acest dristor kebab încât m-a întrebat de unde l-am luat. Atunci i-am spus că l-am comandat de pe un site și când îi l-am dat și l-a cercetat cu atenție a comandat o shaorma la farfurie ce s-a dovedit a fi foarte gustoasă.

Într-o Duminică am hotărât cu câțiva prieteni să la mergem la un picnic la iarbă verde și cum nici unul dintre noi n-avea chef să facă grătar și să afume, am intrat pe acel site unde am făcut comandă de câteva donere kebab și așa am făcut un picnic de toată isprava! La un moment dat cineva din grup a dorit o shaorma și i-am spus că acea firmă face o shaorma la farfurie foarte bună și așa și-au luat fiecare câte o shaorma la farfurie!

Părinții având o casă bătrânească moștenită de la bunici în care a început să ploaie și au hotărât să o acopere din nou. Cum n-am vrut ca mama să gătească pe căldura aceasta pentru muncitori, am intrat iar pe acel site de fast food și am făcut comandă de doner kebab și de câteva dristor kebab la prețuri avantajoase ce le-a plăcut muncitorilor și au dorit să le iau în fiecare zi în contul plății. Desigur că n-am făcut așa ceva și le-am oferit de la mine pentru munca de calitate pe care au făcut-o!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: