ÎN ZONELE ACCIDENTALE TREBUIE SĂ AI CAUCIUCURI BUNE

De mic sunt pasionat de mașini tari și off road. După ce am luat permis de conducere m-am înscris în primul club de off road din țara noastră. La una dintre întâlnirile clubului, s-a ridicat problema cauciucurilor la mașinile noastre, că majoritatea dintre noi le au vechi și uzate. Venind acasă și intrând pe internet unde am găsit anvelope off road la prețuri bune. A doua zi când m-am dus la club și le-am arătat ce anvelope off road am găsit pe internet și majoritatea ce erau de față au făcut comandă de anvelope off road la prețuri avantajoase.

La traseele noastre montane participă și colegi din afara țării. Odată un coleg din Germania a făcut o pană de cauciuc așa de mare, încât când au venit băieții de la un servis și au văzut că nu se mai poate face nimic. Pe lângă această pană i-a găsit și alte piese defecte, Atunci colegul din Germania m-a întrebat cum găsești piesele auto perfecte și i-am spus că știu de unde se pot cumpăra cauciucuri off road ieftine și că de asta mă ocup eu. Auzind ce i-am povestit, m-a rugat să-i fac comandă de cinci anvelope ieftine să aibă și pentru rezervă. Am intrat din nou pe site și am comandat cinci cauciucuri off road ieftine după cum a dorit colegul meu!

Niciodată nu m-am întâlnit la club cu toți membrii săi, dar cu cei ce nu m-am întâlnit colaborez pe internet și unii îmi spun că au cauciucuri vechi și uzate, dar că nu găsesc anvelope ieftine și de calitate. Așa le povestesc că am găsit anvelope la prețuri accesibile pentru orice buzunar românesc.

Din păcate în România unele bugete din familie sunt limitate și de acea trebuie să căutăm anvelope ieftine și în același timp să fie de bună calitate, ca să nu ne păcălim și să ne coste mai mult decât cum am lua pe cele scumpe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: