ÎMI FILTREZ SINGUR APA

După cum bine știm apa de la robinet numai bună de băut nu este. Cu toate acestea m-am săturat să dau sute de lei pe apă plată. Într-o seară m-am sfătuit cu soția să căutăm să vedem ce filtre de apă sunt pe piață și așa am intrat pe internet unde am găsit un butonel unde scria comandă aici filtre de apă și după ce am văzut oferta disponibilă am făcut comandă de două filtre de apă pentru că atunci când vor auzi părinții mei sigur vor dori și ei astfel de filtru de apă, ceea ce și s-a întâmplat. După ce am început să-l folosesc am constat că este un echilibru perfect, filtre, apă, preț și că se merită investiția!

După ce am montat la părinți filtru de apă, trece sora mea pe la ei și văzându-l i-a întrebat unde se găsesc filtre apă și la ce prețuri. Atunci părinții i-au spus că eu am luat două filtre apă atât pentru ei cât și pentru mine și că nu știe ce prețuri au pentru că nu i-am luat bani. Atunci sora mea mă sună și mă întreabă unde am luat aceste filtre de apă și dacă sunt eficiente și îi spun că se îmbină perfect filtre, apă, preț și că acestea scot o apă limpede cu arc fi apa de izvor. Așa am convins-o și pe sora mea să-și cumpere un filtru de apă de care este foarte mulțumită.

În ziua de astăzi și apa din fântâna curții casei este plină de impurități și vedem pe la televizor cum mor bebeluși din cauza nitraților din apă și de aceea este foarte bun de avut în casă un filtru de apă, pentru că la cei mici face diferența dintre viață și moarte. Ar trebui mediatizate în zona rurală aceste produse utile fiecărui gospodării!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: