AM AMENAJAT O SALĂ DE PETRECERI

După ce am lucrat câțiva ani în străinătate unde se știe că nu curge lapte și miere, m-am întors acasă și împreună cu un prieten cu care am lucrat în afară, am cumpărat o hală a unei fabrici vechi pe care am transformat-o în sală de petreceri. Când am ajuns la pardoseală am căutat până ce am găsit tarket de la Emanatwork care m-a atras mai mult decât celelalte oferte ce le-am găsit. Așa am luat pardoseală tarket de pe internet cu un preț foarte bun. După ce am primit comanda am angajat câțiva băieți care au montat acest tarket ce se montează ușor!

Prima petrecere am organizat-o pentru un om de afaceri în domeniul construcțiilor de ziua sa de naștere. Când a intrat omul pentru prima oară în această sală de petreceri s-a minunat cât de bine arată și cum este aranjată. În cele din urmă, atenția i-a rămas pe pardoseala tarket ce i-a plăcut în mod deosebit și m-a întrebat unde am găsit acest tarkett că i-ar plăcea și dumnealui așa ceva pentru biroul său. Atunci i-am povestit că toate acestea le-am găsit pe un site ce are tarkett de bună calitate și la un un preț avantajos. După o scurtă perioadă de timp, mă sună și mă invită să-i fac o vizită. Când am ajuns la ușa casei sale am văzut că are pardoseală tarket și așa mi-am dat seama de ce m-a chemat. Când m-a servit cu o cafea mi-a povestit că a prins o ofertă și și-a luat pardoseală tarket pentru casă și pentru toate localitățile sale.

Prima impresie când intrăm într-o locație publică ne sare în ochi este pardoseala ce arată cât de bine este aranjată și întreținută acea încăpere. Pentru aceasta trebuie aleasă cu mare grijă o pardoseală de bună calitate și dacă se poate la un un preț avantajos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: