AM FĂCUT UN CADOU FOLOSITOR

Având o firmă cu multe domenii de activitate, m-am gândit să fac o sponsorizare ca să nu mai plătesc așa de impozit la stat. Într-o zi îl sun pe Primarul din localitate cu care sunt prieten și îl întreb unde aș putea să ofer un ajutor cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Atunci el îmi spune că, de mult se dorește la Căminul de Bătrâni un fotoliu cu masaj și că au găsit pe internet fotolii de masaj Inada, dar nu sunt bani pentru așa ceva. Atunci, m-am deplasat Căminul de Bătrâni și directorul de acolo mi-a dat site-ul unde sunt fotolii masaj și am trimis un e-mail la firmă și mi-a răspuns că au fotoliu masaj ieftin și așa am făcut comandă de un fotoliu de masaj pentru bunicii din cămin!

După ce au primit fotoliu cu masaj am mers împreună cu soția să vedem ce dar am făcut la prieteni noștri și când a văzut soția fotoliu de masaj a întrebat dacă poată să folosească fotoliu cu masaj și toți au încurajat-o să-l folosească! După ce a făcut o ședință în fotoliu masaj a spus că trebuie să luăm și noi astfel de produs. Ajungând acasă am intrat din nou pe site și am făcut comandă de două fotolii masaj și pentru părinți mei, datorită faptului că e singurul loc unde se găsește fotoliu masaj ieftin și de bună calitate!

Din păcate și eu stând toată ziua la birou înțepenesc de spate și știind ce preț fotoliu masaj se găsește la această firmă am făcut comandă de încă un fotoliu masaj și așa împreună cu angajați mei facem masaj. Un angajat de al meu m-a întrebat ce preț fotoliu masaj pentru că și-ar dori să cumpere un astfel fotoliu cu masaj pentru că toată familia suferă de dureri de musculare și articulare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: