POT SĂ PĂȘESC CORECT

Datorită dizabilității pe care o am de la naștere mi s-au deformat tălpile picioarelor care mă împiedică să mă deplasez. După un consult medical am aflat că am nevoie de talonete personalitate și mi-a spus unde să caut talonete și așa am găsit talonete și plantari ce îmi sunt de mare folos. Datorite acestor talonete personalitate am început să merg din nou și să-mi reiau activitatea la locul de muncă, pe care am fost nevoit să-l părăsesc.

De câțiva ani activez într-o asociație pentru persoane cu dizabilități unde ne întâlnim săptămânal și discutăm ce am făcut și ce noutăți avem de la ultima întâlnire. Așa le-am povestit cum am găsit talonete și susținători plantari ce mă ajută să merg din nou. Am rămas surprins câtă persoane aveau nevoie de talonete și plantari, dar știau de unde să cumpere. Atunci le-am povestit cum am rezolvat situația prin găsirea unui site ce comercializează astfel de produse. La următoare întâlnire am aflat că, persoanele care au nevoie de talonete și susținători plantari au făcut comandă de pe site-ul recomandat de mine!

Mergând la recuperări și descălțându-mă la gimnastică cei ce erau în preajmă au rămas surprinși că am găsit talonete așa de bine făcute și m-au întrebat unde le-am găsit pentru că și caută talonete și plantari. Atunci le-am oferit toate detaliile despre acest produs precum și despre site-ul unde se găsește aceste produse și multe alte lucruri utile!

În ziua de astăzi o dizabilitate nu mai condamnă persoana ce o poartă la izolare, ci cu produse ce se găsesc la ora actuală pe piață. Talonete personalitate sunt un excelent ajutor pentru cei ce au probleme cu tălpile picioarelor. Cine poartă din timp talonete personalitate poate avea o viață normală și chiar se poate recupera total dacă această persoană nu suferă de o dizabilitate gravă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice

%d blogeri au apreciat: