AM PARTICIPAT LA MARȘUL PENTRU VIAȚĂ

Sâmbătă, 30 Martie, am participat la ,,Marșul pentru viață” din Dorohoi, dar care a fost la nivel național cu titlul ,,Construim împreună pentru viață”.

În cadrul evenimentului s-a desfășurat mai multe ateliere dedicate copiilor, desfășurate anterior marșului, cum ar fi: de lectură, de muzică folk, de dans, atelierul „Scrisoare pentru mama”, cel de desen pe asfalt ori de realizare pancarte cu tematica specifică evenimentului, inclusiv un atelier care le-a facilitat practicarea jocurilor copilăriei. Entuziasmul reușitei, exprimat deopotrivă de copii, părinți și voluntari a confirmat o bucurie lăuntrică, o mulțumire sufletească.

Colaborând cu Părintele Protopop Apetrei, m-a ajutat să mă însoțească elevul de liceu Gabriel Alupului pe parcursul evenimentului, un băiat timid și respectos.

După terminarea jocurilor a vorbit Domnul Primar, inginer Dorin Alexandrescu, Părintele Protopop și Părintele Iftode, coordonatorul Pro Vita Dorohoi, după care o fetiță a citit cuvântul meu cu titlul ,,SUFOCAREA LA NAȘTERE AFECTEAZĂ TOATĂ SOCIETATEA”, în care am evidențiat consecințele care decurg în urma acestui fapt.

După acest moment s-a făcut poze cu toți participanții la eveniment.

Și s-a pornit în marș până la Catedrala Adormirii Maicii Domnului.

La Catedrală Părintele Protopop a citit o rugăciune și Părintele coordonator a vorbit despre Alexandra Ivanov care a murit anul trecut la Maternitatea din Botoșani.

Pentru mine a fost o experiență frumoasă, pentru care dau Slavă Lui Dumnezeuǃ

Public și toată galeria fotografică a evenimentului.

Lasă un comentariu

Adela Pârvu - Interior design blogger

O viaţă avem? Colorată să fie!

Alăptează!

Resurse pentru suport in alaptare

WELCOME TO ROMANIA !

With this Blog we want to get you out there and explore this wonderful place called ROMANIA !

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Adolescentzi

un blog pentru fiecare dintre voi

Blogul Asociatiei IHTIS Romania

Promovam interesele tinerilor cu dizabilitati fizice